Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)3.1g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)3g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.8g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g69kcal3.2g7g3g0g
Valittu annoskoko26g35kcal1.6g3.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal0.8g1.8g0.8g0g
Arvot/100g100g136kcal6.3g13.7g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255