Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.3g4.5kcal0.2g0g0.5g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Sitruuna kuorittu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g43kcal1.4g2.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko25g21kcal0.7g1.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0.4g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g84kcal2.8g5.1g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209