Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 14g8.9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g1.8g5.8kcal0.2g1.2g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai3.7g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g106kcal2.8g9g6.6g0.6g
Valittu annoskoko26g53kcal1.4g4.5g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal0.7g2.3g1.7g0.2g
Arvot/100g100g206kcal5.4g17.5g12.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197