Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl6.3g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2.9g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g25kcal1.4g1g1.2g0.4g
Valittu annoskoko26g12kcal0.7g0.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal2.7g2g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270773