Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore8.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g11g41kcal0.8g5.4g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g116kcal1.8g19g3.4g0.6g
Valittu annoskoko26g58kcal0.9g9.5g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g29kcal0.5g4.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g226kcal3.5g37.1g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847