Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2.9g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g4.6g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g3.3g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.4g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%3.5g10kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g92kcal7.8g4.4g4.6g0.2g
Valittu annoskoko26g46kcal3.9g2.2g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g23kcal2g1.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g180kcal15.3g8.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364