Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g3.8g10kcal0.5g0g0.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.4g11kcal0.8g0g1g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g98kcal6.2g0g8.2g0g
Valittu annoskoko26g49kcal3.1g0g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna13g25kcal1.6g0g2.1g0g
Arvot/100g100g192kcal12.2g0g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594