Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.5g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g17kcal0g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko26g9kcal0g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g3.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944