Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.8g36kcal0g0g4.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Kananmuna kuoreton6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.7g9kcal0g2.2g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g1.9g12kcal0.4g0.2g1.1g0.1g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g195kcal2.4g19.8g11.8g0.2g
Valittu annoskoko26g97kcal1.2g9.9g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g49kcal0.6g5g3g0.1g
Arvot/100g100g382kcal4.7g38.8g23.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563