Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g33kcal2g3.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko26g16kcal1g1.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.9g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073