Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali6.8g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka5.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g2.7g4.1kcal0.6g0g0.2g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g16kcal1.6g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko26g8kcal0.8g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0.4g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal3.1g2g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139