Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g5.5g8.5kcal0.8g0.1g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, tuore2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g26kcal1.8g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko26g13kcal0.9g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g7kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.5g3.5g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915