Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 14g18kcal3g0g0.6g0g
Valio Viola Mustapekka 100g3.1g15kcal0.4g0.2g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio6.3g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g82kcal7g1.2g5.4g0g
Valittu annoskoko26g41kcal3.5g0.6g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna13g20kcal1.8g0.3g1.4g0g
Arvot/100g100g159kcal13.6g2.3g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474