Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale3.4g11kcal0.4g0g1g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 14g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maito, Kevyt4.2g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.6g4.8kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g51kcal2.6g1g3.8g0.6g
Valittu annoskoko26g26kcal1.3g0.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal0.7g0.3g1g0.2g
Arvot/100g100g100kcal5.1g1.9g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412