Tonnikalalasagne kevyt

Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata :D ).

Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.

Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.

Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).

Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.

Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.

Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.

Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)5.5g6kcal1.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Salsadippi Pirkka Tulinen3.4g1.9kcal0g0.4g0g0g
Aamupalajuusto Valio Cheddar0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.5g2.1kcal0g0.3g0.1g0g
Oliivi, vihreä paprikatahnatäytteellä, euroshopper0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa3.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g47kcal4.4g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko26g23kcal2.2g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1.1g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g90kcal8.5g5g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106345