Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g7g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g7g9kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g49kcal3.8g4.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko26g25kcal1.9g2.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal1g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g8.9g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271612