Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.8g16kcal0g3.8g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 4g12kcal0.7g0.1g1g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.7g3.8kcal0.1g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g164kcal3.4g18.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko26g82kcal1.7g9.2g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g41kcal0.9g4.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g320kcal6.6g35.8g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424