Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 3.1g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g6.2g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)1.5g5.5kcal0.1g1.2g0.1g0.1g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g75kcal6.2g5.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko26g38kcal3.1g2.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.6g1.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.9g6.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676