V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Aprikoosi, kuivattu 1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Luumu kivetön 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)1.2g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.3g8kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g34kcal1.2g5g0.8g2g
Valittu annoskoko26g17kcal0.6g2.5g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.3g1.3g0.2g0.5g
Arvot/100g100g66kcal2.3g9.7g1.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720