Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 6.7g13kcal1.8g0g0.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 4.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kurkku, tuore3.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal4g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko26g17kcal2g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal7.8g2.7g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763