Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g5.9g3.4kcal0.5g0.3g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.5g10kcal1.1g0g0.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.4g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)2.9g1.9kcal0.4g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g2.7g3.5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.1g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g66kcal6.6g3.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko26g33kcal3.3g1.9g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g16kcal1.7g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g127kcal12.8g7.4g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020