Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk12g12kcal2.7g0g0.1g0g
Paprika keltainen 4.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g69kcal6.6g7.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko26g35kcal3.3g3.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.7g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal12.8g14.3g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=402217