Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Munan keltuainen0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g1.3g4.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g10g3.5kcal0g0.7g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.6g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Smetana2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g112kcal1.8g12.2g5.6g0.8g
Valittu annoskoko26g56kcal0.9g6.1g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal0.5g3.1g1.4g0.2g
Arvot/100g100g215kcal3.5g23.5g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946