Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5.9g7.3kcal1.2g0g0.3g0g
Naudan paahtopaisti5.9g6.5kcal1.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g32kcal5g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko26g16kcal2.5g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal1.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal9.7g1.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355