Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu6.9g25kcal0.8g4.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Voi 1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Appelsiini, kuorittu 3.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g132kcal3.8g15.8g5.8g0.2g
Valittu annoskoko26g66kcal1.9g7.9g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g33kcal1g4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g255kcal7.4g30.6g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429