Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g3.8g7.3kcal1g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)5.5g3.8kcal0.7g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g62kcal4.2g1.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko26g31kcal2.1g0.6g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g15kcal1.1g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal8.2g2.3g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769