JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 20g25kcal4.2g0g0.9g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g2.9g6.7kcal0.9g0g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g74kcal10.8g0.4g3g0g
Valittu annoskoko26g37kcal5.4g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal2.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g144kcal20.9g0.8g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642