Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g5.5g39kcal0.1g0.1g4.4g0g
Fariinisokeri5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.2g4.1kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Pandan tumma suklaa 150 g1.9g10kcal0.1g1g0.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g2.7g14kcal0.3g1.4g0.8g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.4g7.9kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g230kcal3.6g18.4g16.6g0.6g
Valittu annoskoko26g115kcal1.8g9.2g8.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g58kcal0.9g4.6g4.2g0.2g
Arvot/100g100g445kcal7g35.7g32.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773