Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g16g4.7kcal0.2g0.6g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija2g6.1kcal0.2g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.9g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 1.2g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g33kcal1.4g1.4g1.8g0g
Valittu annoskoko26g17kcal0.7g0.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g64kcal2.7g2.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995