Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 19g31kcal3.1g0g2.1g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.6g3.6kcal0.1g0g0.3g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.5g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g89kcal7.4g0.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko26g45kcal3.7g0.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal1.9g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g172kcal14.2g0.8g12.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765