Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g108kcal0.6g10.8g6.6g0.6g
Valittu annoskoko26g54kcal0.3g5.4g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g27kcal0.2g2.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g208kcal1.2g20.8g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891