Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)5.8g3.3kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g2.3g6.8kcal0g1.3g0g0.9g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g2.3g8.2kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g5.8g19kcal0.6g4.1g0.1g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Mustikka, Pakkasmarja7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g87kcal3.4g15g1g3g
Valittu annoskoko26g44kcal1.7g7.5g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna13g22kcal0.9g3.8g0.3g0.8g
Arvot/100g100g170kcal6.6g29.2g1.9g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047