Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Pekoni rasvainen 3.9g15kcal0.5g0g1.5g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g70kcal5.8g1.2g4.8g0.2g
Valittu annoskoko26g35kcal2.9g0.6g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.5g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal11.2g2.3g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849