Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)2.5g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.6g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)1.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g54kcal4.2g2.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko26g27kcal2.1g1.3g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g14kcal1.1g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g104kcal8.1g5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736