Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 6.6g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.4g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g25kcal1g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko26g13kcal0.5g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal1.9g4.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529