Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g7g6.7kcal1.4g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 7g25kcal0.9g4.6g0.2g0.4g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g5.9g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g85kcal5.2g10.6g2g0.8g
Valittu annoskoko26g42kcal2.6g5.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal1.3g2.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10g20.5g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300001