Suppis-Juurespiiras

Sekoita juuressose ja rasva kulhossa.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää juures-rasvaseoksen joukkoon.

Sekoita tasaiseksi.

Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille jauhotetuin käsin.

Pudista ja paloittele sienet.

Haihduta neste sienistä pannulla ja siirrä syrjään.

Suikaloi pekoni.

Paahda pekonit pannulla kevyesti.

Lisää joukkoon lanttu ja porkkanat.

Anna hautua noin 10 minuuttia.

Lisää joukkoon punasipulit ja jatka hauduttamista vielä hetki.

Sekoita pekoni-kasvisseokseen sienet, sulatejuusto ja munat.

Mausta timjamilla, basilikalla ja mustapippurilla.

Kaada sienitäyte pohjan päälle ja tasoita pinta.

Ripottele päälle juusto.

Paista suppis-juurespiirasta 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Emakko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressose Pirkka 500g3.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.2g8.3kcal0g0g0.9g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.9g14kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Ruisjauho, 1 dl0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Lantturaaste, annos 100g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkanaraaste 200g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Leppäsavusulatejuusto (Pirkka), annos 100g0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Leppäsavusulatejuusto (Pirkka), annos 100g1.4g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Leppäsavujuusto voimakassuolainen (Pirkka), annos 100g1.2g4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g85kcal3.4g7.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko26g43kcal1.7g3.9g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g21kcal0.9g2g1g0.2g
Arvot/100g100g164kcal6.5g15g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388328