Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g48kcal1g4.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko26g24kcal0.5g2.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g12kcal0.3g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g93kcal1.9g8.9g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035