Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g4.7g26kcal0.4g1.7g2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g9g32kcal0.2g7.8g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g220kcal1.6g29.4g10.4g0.6g
Valittu annoskoko26g110kcal0.8g14.7g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g55kcal0.4g7.4g2.6g0.2g
Arvot/100g100g424kcal3.1g56.8g20.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785