Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho sunnuntai10g36kcal1.2g7.3g0.2g0.4g
Grahamjauho, 1 dl3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maito, Kevyt7.1g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g149kcal4g23.4g4.4g1.6g
Valittu annoskoko26g75kcal2g11.7g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna13g37kcal1g5.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g289kcal7.8g45.3g8.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187