Liha-juurespata

Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 2.6g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Palsternakka 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g4.1g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g22kcal1.8g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko26g11kcal0.9g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g6kcal0.5g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.5g2.7g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227472