Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali15g3.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g6.2g7.5kcal1.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g30kcal2.8g1.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko26g15kcal1.4g0.7g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna13g8kcal0.7g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal5.4g2.7g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408935