Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Hermesetas -neste0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g69kcal5g7.2g2g0.2g
Valittu annoskoko26g35kcal2.5g3.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.3g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g133kcal9.6g13.8g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517