Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lanttu 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki,popsi grillinakki5.3g14kcal0.6g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g37kcal1.4g2.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko26g19kcal0.7g1.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g9kcal0.4g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g71kcal2.7g4.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754