Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)9g6.1kcal0.3g0.5g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 2.3g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0g
Katkarapu 4.7g3.2kcal0.7g0g0.1g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 4.7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g68kcal4.6g1.6g4.6g0g
Valittu annoskoko26g34kcal2.3g0.8g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g17kcal1.2g0.4g1.2g0g
Arvot/100g100g131kcal8.9g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040