Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 67g52kcal1.1g10.7g0.1g0.7g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g33g38kcal0.3g1.9g3.3g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste67g17kcal0.6g3.2g0.2g1.5g
Lohifilee 83g163kcal15.6g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g541kcal35.2g31.6g29.6g4.4g
Valittu annoskoko250g270kcal17.6g15.8g14.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna125g135kcal8.8g7.9g7.4g1.1g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908