Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g84g55kcal10g3.5g0.3g0g
Soijajauho rasvainen 15g69kcal5.1g3.5g3.5g1.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 8.4g27kcal2.4g0.6g1.7g2.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)8.4g21kcal1.4g2.9g0.5g2.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 8.4g57kcal2.3g0.6g4.9g1g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Oltermanni, perinteinen42g151kcal10.5g0g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1123kcal81.4g26g77.2g15.6g
Valittu annoskoko250g562kcal40.7g13g38.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna125g281kcal20.4g6.5g19.3g3.9g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603