Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10g37kcal1.9g1.1g2.2g3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 5g18kcal0g0g2g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1123kcal46.2g146.8g37g8.8g
Valittu annoskoko250g561kcal23.1g73.4g18.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna125g281kcal11.6g36.7g9.3g2.2g
Arvot/100g100g225kcal9.2g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256