Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)30g70kcal3.4g0.2g5.9g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 38g61kcal10.5g0g2.1g0g
Lihapullat saarioinen13g30kcal1.9g1.2g1.9g0.3g
Hapankaali 63g18kcal0.7g2.7g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Pekoni, paistettu 13g64kcal2.1g0g6.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g531kcal39.4g16g33g7.4g
Valittu annoskoko250g265kcal19.7g8g16.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna125g133kcal9.9g4g8.3g1.9g
Arvot/100g100g106kcal7.9g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351