Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)66g110kcal9.2g0.5g8.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g13g8.8kcal0.4g1.5g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g349kcal22g21.4g20.4g1.2g
Valittu annoskoko250g175kcal11g10.7g10.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna125g87kcal5.5g5.4g5.1g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326